Competitie

De Katwijkse Badminton Club doet ieder jaar zowel aan de senioren- als aan de jeugdcompetitie mee. Hierin word in diverse klasses binnen de regio zuid-west gestreden voor het kampioenschap. De seniorencompetitie vindt plaats in het najaar, van september tot en met januari. Vanaf februari begint de jeugdcompetitie.

In het seizoen 2016-2017 doet KBC Katwijk met 4 seniorenteams mee aan de najaarscompetitie regio zuid-west. Klik hier  voor een overzicht van de deelnemende teams op de KBC pagina. Via onze website, Facebook en twitter (@KBCKatwijk) kunt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van onze seniorenteams en de wedstrijdverslagen lezen. Ieder team heeft ook zijn eigen pagina, hier vindt je de directe links naar hun standen en uitslagen.

De nieuwe jeugdcompetitie begint pas weer in februari. Tegen die tijd volgt er meer informatie. Afgelopen voorjaar heeft KBC wel deelgenomen aan de jeugdcompetitie en de mannen- en vrouwencompetitie. Een overzicht hiervan vindt u hier.

  • Alle teams
  • Senioren
  • Jeugd

Onze sponsoren

  • http://www.kbckatwijk.nl/wp-content/uploads/2014/07/vanduyn-180x67.png
  • http://www.kbckatwijk.nl/wp-content/uploads/2014/07/griek-180x55.png
  • http://www.kbckatwijk.nl/wp-content/uploads/2017/08/logo-Baalbergen-180x48.jpg

Uitgelicht nieuws

Koploper Lisse net te sterk voor de Katwijkers14 February 2017

Met enthousiasme en never-give-up mentaliteit bijna naast koploper! Dit seizoen kent de Katwijkse Badminton club KBC Katwijk een primeur. Na...

lees meer